sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Kokoamisia

Eetulla kävi vuoden vaihteessa hieroja ja oli positiivista kuulla, että Eetvartti ei ole pahasti jumissa oikein mistään (jes, ennen on ollut selkä&lapa ne ongelma kohdat).

Tehtiin eilen (4.1.) Sarrin ohjauksessa kokoamisia ja samalla nostettiin sen selkää ylös ja pyöreämmäksi - eli vatsalihakset töihin. Sarri kipitti meidän vieressä huutamassa ohjeita ja tökkimässä Eetua satulavuön taakse.

Eipä tässä oikein mitään ihmeellistä, mutta muutaman tökkimisen jälkeen Eetu keveni hirveän paljon edestä, kasvoi varmaan 15cm sekä polki takajaloilla oikeasti alle aktiivisesti. Sain itse nyt ensimmäistä kertaa sen tunteen, millainen hevosen kuuluisi oikeasti olla ratsastaessa.

Loppuun saatiin hyviä pätkiä ravia ja laukkaa, sekä vähän passagen/piffin tapaista. Loppuraveissa olin ihan ällikällä lyöty, sillä olisi ollut helpompi istua siinä ravissa kuin keventää. Eetu tepasteli lppukäyntienkin ajan selkä ylhäällä sekä pää alhaalla oikein kunnolla venyttäen lihaksia. Ruunan rupsukka sai hyvät loppuverkat, kun käytiin ihan radalla asti kävelemässä.

Jalkavammaset syksyllä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti